banner

 

 
spacer
 
32_s

Mireseerdhet ne faqen zyrtare te Valentina Leskaj

Të dashur miq,

Jeni të mirëseardhur në faqen e internetit,

 
Duke patur nderin dhe privilegjin që të jem deputete në një nga zonat e Elbasanit që mbart vlerat më të mira që ka prodhuar ky vend, i ftoj zgjedhësit e mi, si dhe të tjerë të interesuar në komunikim përmes kësaj faqeje interneti.
 
Besoj se kjo është një mënyrë  perfekte për të zgjeruar komunikimin me njerzit, për të përfaqësuar mirë interesat tuaja në parlament,  për ti vënë ato në qendër të veprimtarisë  time e për tu bërë të gjithë së bashku pjesë e ndryshimit të madh që vendi ka nevojë.
 
Duke shpresuar që kjo faqe të jetë e dobishme edhe për ju, ju ftoj të bëheni bashkëudhëtarë të dialogut tonë.

Aktivitete

spacer
Znj. Leskaj e informoi Kryenatorin kandadez lidhur me situatën politike në vend dhe me rrethanat që e kanë detyruar Partinë Socialiste për të vendosur marrëdhënie të kushtëzuara me Kuvendin, e që lidhen me çështje themelore të demokracisë siç është e drejta e votës
Valentina Leskaj në Gjinar të qarkut Elbasan.(20.06.2009)
Gjinar, Leskaj: Berisha dështoi në mbajtjen e premtimeve që u beri 4 vjet më parë.
Valentina Leskaj në fshatin Gjonçaj të Peqinit.(13.06.2009)
Leskaj: Eshte koha qe Berisha te dale ne pension, per zullumet dhe deshtimet e qeverise se tij
 

Zona Zgjedhore

spacer

foto1

Qarku Elbasan shtrihet ne zonen qendrore te Shqiperise. Ka nje siperfaqe te pergjithshme prej 3292 km2 dhe nje popullsi prej 433.244 banore. Kufizohet ne veri dhe veriperendim me qarkun e Tiranes, ne lindje dhe juglindje me qarkun e Korces, ne perendim dhe jugperendim me qarkun e Beratit.

Ne perberje te tij jane kater rrethe: Rrethi Elbasan, qe eshte edhe qendra e ketij qarku, rrethi Librazhd, rrethi Peqin, rrethi Gramsh. Administrativisht, Qarku ka 7 bashki, 43 komuna dhe 386 fshatra.

Rrethi Elbasan ka ne perberje te tij 3 bashki dhe 20 komuna.

I. Bashkite: Elbasan, Cerrik, Belesh

II. Komunat: Bradashesh, Fierze, Funar, Gjergjan, Gjinar, Gostime, Gracen, Grekan, Kajan, Klos, Labinot Fushe, Labinot Mal, Mollas, Paper, Rrase, Shales, Shirgjan, Shushice, Tregan, Zavaline.
 

më shumë...

Foto Galeri

dotted_line_332.gif
 

foto_galeri

 

forum

Print Print Email Email

Faqja Kryesore Indeksi Pështypje

Valentina Leskaj © 2009. Te gjitha te drejtat e rezervuara.